Archive for the ‘WUI’ Category

Sucker love, a box I choose, No other box I choose to use

Friday, December 5th, 2008

sucker love
from a song “every me and every you” by Placebo, “sucker love” is using people for sex until you get bored with them. It’s the complete opposite of relationships and love.
“sucker love I always find, someone to bruise and leave behind”
source: urbandictionary.com

Ίσως και να υπάρχει λόγος που το άκουσα σήμερα.

Τελωσπάντων, το έγραψα γιατί σήμερα το άκουσα από τους ΟΝΑΡ στο stage του Μύλου (ΣΧΙΣΑΝΕ).
Άλλο ένα συγκρότημα που _πρέπει_ να ακούσετε. Πολύ καλές ερμηνείες και απίστευτή σχέση με τον κόσμο. (+1). Ευχαριστώ τον Νίκο που με προσκάλεσε για να γιορτάσουμε πρόωρα την γιορτή του.

Στην συνέχεια η νύχτα με πήγε στο la rosa negra, όπου με περίμενε ο karlito στο πάρτυ της Paso Libre. Salsa, rumba kai cha-cha λοιπόν, για να κλείσει όμορφα η βραδιά. 🙂

HSOC (A NIGHT IN THE LIFE OF…)

Monday, September 22nd, 2008

τα δέοντα, τα συνηθισμένα κτλ… μιλάω με Πάντη την παρασκευή για να κλείσει το “συνηθισμένο” τραπεζι στο interni… έχω καλέσει καμια 6αριά άτομα-φίλους για το χαβαλέ (από τους οποίους έρχεται μόνο η Μαρία) και καταλήγω σε ένα τραπέζι με 5 2μετρες (και την Μαρία που έχει τόσο μυαλό και γοητεία, όσο και οι 5 2μετρες μαζί)…. αυτά είναι μόνο ο πρόλογος, την συνέχεια θα σας την πω αύριο καθότι πηγαίνει 2 και έχω πρωινό ξύπνημα όπως όλοι σας. (Ήθελα να τα γράψω στα WUI).
α. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΧΑΣΕΣ 🙂
β. οι ENCORE για άλλη μια φορά εκπληκτικοί.

τα κάνω όλα μετά τις 2:00….

Monday, September 1st, 2008

Πήγε 2 και πιστεύω οτι αξίζει να ποστάρω μια φώτο με ένα απο τα τελευταία μου τσιγάρα…. (αν όλα πάνε καλά).
Μιλούσα με άλλους 2 φίλους που λένε ότι θα προσπαθήσουν και αυτοί από σήμερα να κόψουν το κάπνισμα. Ο (Αριστο)Τέλης με βελονισμό, και ο Δημήτρης με το χάπι. Και επειδή έχω δοκιμάσει την “θέληση” για να το κόψω, κατέληξα και εγώ στο να δοκιμάσω το χάπι με την ελπίδα να βοηθήσει. Επειδή πιστεύω ότι να αναφέρομαι στο κάπνισμα θα μου κάνει κακό (θα το σκέφτομαι και θα θέλω να καπνίσω) – ελπίζω αυτό να είναι μια από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μου γι’αυτό το θέμα. Πάντως θα σας κρατήσω ενήμερους :p

είδωμεν….

Η μουσική πρόταση της εβδομάδας

Wednesday, August 13th, 2008

Μετά από καιρό ανακάλυψα από την συλλογή του stsimb το
DEEP BLUE vs PYX LAX (Δεν θα δακρύσω πια για σένα) remix. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. 🙂

CC&Coke

Thursday, July 24th, 2008

αχχχχχχχχχ… μόλις ήπια ένα ποτήρι canadian club & coke (my favorite).
Είχα να πιω καμιά εβδομάδα διότι είχα πάθει “εξωτερική ωτίτιδα” (τάδε έφη αυτός που με εξέτασε) και έπαιρνα αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη (ή όπως αλλιώς γράφονται) και… δεν μπορούσα να πιω.
Θυμήθηκα λοιπόν την ακόλουθη ιστορία που μου συνέβη πριν κανα μήνα περίπου.

Είχα πάει καθημερινή για ποτάκι σε ένα δημοφιλές μπαράκι με μια φίλη από τα παλιά… το μπαρ δεν είχε πολύ κόσμο βαριά να είμασταν 6 άτομα σε μια μεγάλη μπάρα (τα τραπέζια είχαν κόσμο). Παραγγέλνω λοιπόν το αγαπημένο μου ποτό, παραγγέλνει και η Σοφία ένα southern comfort. Τελειώνει η 1η γύρα, παραγγέλνω 2ο, και ο μπαρμαν ο οποίος ήταν κύριος κατά τα άλλα στην εξυπηρέτηση (πιο νέος από μένα πιστεύω) μου πετάει την ατάκα πιθανών για να εντυπωσιάσει την παρέα μου.

“Το Canadian το πίνουν συνήθως με sprite, στο λέω για να ξέρεις”.

Χαμογέλασα ευγενικά, είπα ευχαριστώ και μόλις έφυγε αναγκάστηκα να δώσω εξηγήσεις για τον άσχετο τσομπανόβλαχο. Τα γνωστά “καναδικά” ουίσκι (που έχω δοκιμάσει τουλάχιστον) είναι τρια.
α. Seagram’s VO
β. Seagram’s 7
γ. Canadian Club
Κάποια βέβαια με τον καιρό μετακόμισαν στις ΗΠΑ, αλλά άσχετο. Φυσικά τα seagram’s θεωρούνται κατά πολύ ανώτερα απο το CC… [στο χωριό της Θεσσαλονίκης όμως δεν τα βρίσκεις]. Ίσως επειδή το 7 ταίριαζε με την 7up, οι πιο πολλοί στο εξωτερικό το παραγγέλνουν 7-on-7 (seagram’s 7 με 7up δηλαδή). Το Canadian Club από την άλλη ίσως επειδή ταίριαζε με την Coca Cola (CC&CC) καθιερώθηκε ως CC&Coke. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά γι’αυτούς, που όπως εγώ, δεν αντέχουν το ουίσκι σκέτο ή με πάγο. Αυτά για την ενημέρωση σας 🙂

Το Εν Ελλάδι ΖΕΙ

Monday, April 7th, 2008

Ολοί όσοι με γνωρίζουν και έχουν βγει μαζί μου είχαν υποστεί την ταλαιπωρία του να πάμε στο εν ελλαδι, το ιστορικό πλέων καφωδείον όπου έπαιζε μια rock-band τραγούδια απο την ελληνική και ξένη σκηνή. Ταλαιπωρία διότι το μαγαζί έκανε τον κύκλο του μια 10ετία περίπου και είτε πηγαίναμε όταν είχε πάρα πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να στριμωχθούμε, είτε όταν είχε πάρα πολύ λίγο κόσμο με αποτέλεσμα να είμαστε εμείς και η μπάντα. Αδιάφορο για μένα, εγώ παντα περνούσα υπέροχα λόγω της καλής μουσικής – η παρέα μου όμως πιθανόν όχι.  Έκλεισε λοιπόν εν έτη 2006 περίπου και έκλεισε και ένας κύκλος για μένα, καθώς ήταν το στέκι μου.  Φαντάζεστε λοιπόν την ευχάριστη έκπληξη όταν ανακάλυψα τους Encore.  Τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους ψάχνουν να ακούσουν καλή μουσική – εμένα τουλάχιστον με κέρδισαν. Ιδίως όταν πιάσανε τραγούδια απο πυξ-λαξ όλο το μαγαζί χοροπηδούσε

Δεν γράφω πιο πολλά διότι ειμαι WUI (writing under the influence), γράφω δηλ υπό την επήρεια του αλκοόλ. 🙂

goodnight and good luck [ήθελα να το πω αυτό κάποια στιγμή]